Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ФАРШАВАНАЯ ГУСІНАЯ ШЫЙКА "МАРА ПАНІКОЎСКАГА”

    -* 2 гусіных шыйкі

    -гусак - 300 г паляндвіца

    -свініна - 200 г

    -батон чэрствы без скарынкі - 50 г

    -яйкі вараныя ўкрутую - 2 шт.

    -яйка - 1 шт.

    -перац чорны молаты

    -цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -шмалец - 60 г

    -морква - 60 г

    -корань пятрушкі - 40 г

    -шмалец - 60 г

    -мука - 1 г. лыжка

    -таматавая паста - 1 ст. лыжка

    -зеляніна пятрушкі

    -соль

    Асцярожна здымаюць скурку з гусінай шыйкі, вымываюць. Размочаны ў

    вадзе батон адціскаюць, прапускаюць двойчы праз мясасечку разам з

    гусіным і свіным мясам. Палову цыбулі і зеляніну пятрушкі дробна

    рэжуць, тушаць у 1 ст.л. шмальца і змешваюць з фаршам. Фарш

    соляць, перчаць, умешваюць сырое яйка, добра вымешваюць разам з

    дробнанарэзанымі варанымі яйкамі. Шыйку зашываюць з аднаго канца,

    напаўняюць атрыманым начыннем, зашываюць. Соляць і абсмажваюць

    у моцнаразагрэтым шмальцы з усіх бакоў. Дадаюць рэшткі нарэзанай

    кольцамі цыбулі, кружочкі морквы, кораня пятрушкі, смажаць 5-7 хвілін,

    даліваюць гарачай вады і тушаць пад вечкам да поўнай гатовасці.

    Шыйкі вымаюць, а рэштку кіпяцяць да поўнага выкіпання вады.

    Дадаюць таматавую пасту, муку, абсмажваюць 1-2 хвіліны, дадаюць

    гарачую ваду да кансістэнцыі негустага соусу. Кіпяцяць да гатовасці,

    працэджваюць. Пры падачы на стол асцярожна вымаюць ніткі,

    заліваюць соусам. Гарніруюць любым гарнірам, упрыгожваюць

    зелянінай. Можа выкарыстоўвацца і як гарачая закуска.

    Асабліва гарманічна з гарэлкай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 95 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar