Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ФАРШАВАНАЯ ШЫЯ ГУСАКА

    -1 шыя гусака, (толькі скура),

    -250 г перакручанага мяса,

    -3 яйкі,

    -1 галоўка рэпчатай цыбулі,

    -соль,

    -чорны молаты перац,

    -1 ст. лыжка тлушчу,

    -1 булачка.

    Мяса грудзінкі прапусцім праз мясасечку, але калі мяса грудзінкі мала,

    тады для начыння можна выкарыстоўваць свіное мяса. Да

    перакручанага мяса дабавім адну замочаную булачку, яйка і

    падсмажаную пашараваную цыбулю, па густу соль,перац і добра

    размяшаем. Два яйкі сварым ўкрутую і пачысцім. Скуру шыі вельмі

    асцярожна знімем з косткі. Памыем. Адзін канец шыі перавяжам ніткай

    і начынім мясам, а 2 яйкі таксама пакладзём у шыю, пажадана, каб яйкі

    былі размешчаны пасярэдзіне. Пасля гэтага перавяжам і другі канец

    шыі. Прыблізна адну гадзіну варым ў супе. Потым вышмаруем тлушчам

    і ў духоўцы смажым пакуль не счырванее. Рэжыма на лустачкі, з

    варанай бульбай і з салёнымі салатамі падаём на стол. У халодным

    выглядзе, таксама вельмі смачна

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 308 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar