Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 8
    Гасцей: 8
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК ЦІ КАЧКА, ФАРШАВАНЫЯ ХЛЕБНЫМІ ФАРШАМІ

    -гусак - 2.5 кг

    -фарш – 450 г

    для фаршу:

    -хлеб пшанічны – 200 г

    -яйка (для кашкі) - 6 шт.

    -яйка (для запраўкі фаршу) - 2 шт.

    -сметанкавае масла - 2 ст.л.

    -сліўкі - 3 ст.л.

    -грыбы - 4 шт.

    -арэхі (тоўчаныя) - 2 ст.л.

    -пятрушка (зеляніна) - 1 ст.л.

    -соль - па густу.

     

    Апрацаваную і вытрыбушаную тушку гусака ці качкі добра прамыць,

    нацерці соллю, перцам.

    Паскладаць у брушную паражніну любой з фаршаў: хлебны з яйкамі

    і грыбамі; хлебны з журавінамі; хлебны з разынкамі і яблыкамі.

    Тушку зашыць і паставіць у гарачую духоўку.

    Перыядычна паліваючы сокам, які вылучаецца пры смажанні,

    давесці птушку да гатовасці.

    Гатовасць вызначыць праколам самай тоўстай часткі - кумпячка

    (у гатовай птушцы мякаць мяккая і сок,

    які вылучаецца пры праколе,- празрысты, шэры).

    Для фаршу.

    Змяшаць сырыя яйкі з кавалачкамі сметанкавага масла і, бесперапынна

    памешваючы, праварыць на слабым агні да кашападрбнага стану.

    Добра расцерці і дадаць хлеб, сырыя яйкі, сліўкі, адвараныя дробна

    нарэзаныя грыбы, здробненую зеляніну пятрушкі, тоўчаныя арэхі, соль.

    Старанна змяшаць і выкарыстоўваць для фаршавання памідораў,

    кабачкоў, перцаў.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 279 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar