Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК ЦІ КАЧКА ГАРАЧАГА ВЭНДЖАННЯ З ЧАРНАСЛІВАМ

    -100 г гусака ці качкі вэнджаных,

    -10 г масла сметанкавага,

    -100 г соусу,

    -25 г віна чырвонага,

    -40 г морквы,

    -15 г пятрушкі і салеры,

    -20 г цыбулі-высадкі,

    -100 г чарнасліву,

    -1 г мушкатавага арэха,

    -1 г карыцы.

     

    Спасераваць на масле моркву, пятрушку, салеру,

    нарэзаныя долькамі, і дробную цыбулю-высадак.

    Пакласці гэтыя карэнні ў чырвоны соус, дадаць чырвонае віно,

    мушкатавы арэх, карыцу і даць соусу ўскіпець.

    Гусака ці качку насекчы на порцыі, пакласці ў соус і тушыць.

    За 15 хвілін да гатовасці птушкі пакласці вымыты чарнасліў,

    папярэдне выдаліўшы з яго костачкі.

    Пры падачы птушку пакласці ў глыбокую талерку,

    заліць соусам, падаць гарнір.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar