Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК ЦІ КАЧКА ГАРАЧАГА ВЭНДЖАННЯ, ЗАПЕЧАНЫЯ Ў ЦЕСЦЕ

    -100 г гусака ці качкі вэнджаных,

    -100 г мукі жытняй,

    -5 г масла сметанкавага,

    -30 г соку мяснога,

    -150 г гарніру.

     

    Замясіць прэснае густое цеста з жытняй мукі,

    пакласці частку яго на бляху пластом таўшчынёй 0,5 см;

    на яго змясціць птушку

    і абляпіць яе пакінутым цестам роўным пластом такой жа таўшчыні;

    абраўняць цеста і прыгладзіць яго рукой, змочанай вадой.

    Затым птушку паставіць у смажыльную шафу і запекчы.

    З гатовай птушкі зняць цеста, падзяліць яе на порцыі

    і падаць з гарнірам і сокам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 295 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar