Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК ЦІ КАЧКА СМАЖАНЫЯ З ЯБЛЫКАМІ

    -170 г гусака

    -ці 155 г качкі,

    -5 г тлушчу птушкі,

    -5 г масла сметанкавага,

    -185 г яблыкаў,

    -1 г цукру.

     

    Птушку смажыць, як апісана ў рэцэпце "Бульба тушаная з курыцай

    у малацэ".

    Яблыкі (лепш антонаўскія) ачысціць ад скуркі,

    разрэзаць на дзве ці чатыры часткі і выдаліць насенную скрыначку.

    Яблыкі паскладаць на змазаную маслам бляху ці ў сатэйнік,

    пасыпаць цукрам і запекчы ў смажыльнай шафе.

    Пры падачы на талерку пакласці смажаную птушку,

    гарніраваць печанымі яблыкамі і паліць мясным сокам і маслам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 259 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar