Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК ЦІ КАЧКА Ў СОУСЕ З МАНДАРЫНАМІ

    -качка – 450 г ці гусак – 550 г

    -тлушч (птушкі) – 15 г

    -мандарыны - 6 шт.

    -віно чырвонае – 30 г

    -соус – 240 г

    -цукар - 15 г

    -гарнір – 450 г.

     

    Смажаную тушку гусака ці качкі рассекчы на кавалкі (па 2 кавалка

    на порцыю), заліць соусам з мандарынавай цэдрай

    і тушыць 10-12 хвілін.

    Пры падачы порцыю качкі ці гусака пакласці на талерку,

    паліць соусам, па-над соусам пакласці кружочкі мандарына

    (без лупіны).

    Гарніраваць смажанай бульбай.

    Для падрыхтоўкі соусу зняць цэдру з мандарына ці апельсіна,

    нарэзаць яе тонкай саломкай, пракіпяціць у вадзе (2-3 хвіліны),

    ваду зліць, дадаць чырвоны соус, чырвонае сухое віно, цукар

    і варыць 3-5 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 285 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar