Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ФАРШАВАНЫ АПЕЛЬСІНАМІ

    -гусак - 3-3.5 кг

    -апельсіны - 3 шт.

    -яблыка - 1 шт.

    -соль - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу.

     

    Тушку гусака памыць, абсушыць, нацерці соллю і перцам

    і пакінуць у халадзільніку на 2 гадзіны.

    Апельсіны і яблыка памыць, абсушыць і нарэзаць невялікімі долькамі.

    Затым выняць з халадзільніка гусака, нафаршаваць яго долькамі

    апельсіна, яблыка і кулінарнымі ніткамі зашыць брушка.

    Пасля гэтага фаршаваны гусак выкласці

    на змазаную алеем бляху швом уніз і паставіць у духоўку.

    Зверху накрыць фальгой, а за 20 хвілін да гатовасці зняць яе.

    Запякаць у папярэдне разагрэтай духоўцы

    да 200 С на працягу 2 гадзін.

    Гусак фаршаваны апельсінамі гатовы.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (13.12.2014)
    Праглядаў: 321 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar