Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 9
    Гасцей: 9
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ФАРШАВАНЫ ЦЫБУЛЯЙ І ШАЛВЕЯЙ

    -гусак (трыбушаны) – 5 кг

    -соль - па густу

    для начыння:

    -сметанкавае масла – 15 г

    - цыбуля рэпчатая (дробна парэзаная) - 1 шт.

    -бекон (тонкія лустачкі, кубікамі) - 4 шт.

    -яблыка (кубікамі) - 1 шт.

    -чарнасліў (без костачак і нарэзаны) – 175 г

    -хлебная дробка (свежая) – 100 г

    -шалвея (лісце, парэзаныя) - 2 ст.л.

    -партвэйн - 2 ст.л.

    -яйка - 1 шт.

    -чорны перац (молаты) - па густу.

     

    Нагрэйце духоўку да 200 С.

    Насячыце відэльцам па ўсёй паверхні скурку гусака.

    Выдаліце з паражніны лішні тлушч і натрыце гусака соллю.

    Для начыння: растапіце ў патэльні сметанкавае масла і прыпусціце ў ім

    цыбулю і бекон на працягу 2-3 хвілін, пакуль цыбуля не стане мяккай.

    Дадайце, яблыкі і чарнасліў і рыхтуйце, памешваючы,

    пакуль яблыкі злёгку не размягчацца.

    Зніміце з агню і дадайце, увесь час памешваючы, хлебную дробку,

    шалвею, партвэйн, яйка і чорны перац.

    Нафаршуйце гусака.

    Узважце яго, каб разлічыць, колькі часу вам спатрэбіцца на смажанне,

    з разліку 15 хвілін на кожныя 450 г плюс яшчэ дадаткова 15 хвілін.

    Пакладзіце гусака на драцяную рашотку, усталяваную ў блясе.

    Накрыйце фальгой і рыхтуйце ў духоўцы ў адпаведнасці з яго вагой,

    прычым апошнія 30 хвілін - адкрытым, без фальгі.

    Зліце тлушч.

    Пакладзіце гусака на сервіравальную талерку

    і ўпрыгожце яблыкамі і крэс-салатай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2014)
    Праглядаў: 318 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar