Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ФАРШАВАНЫ ГРЭЧКАЙ

    -гусак (тушка) - 1 шт.

    -грачаныя крупы – 300 г

    -яблыкі - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -алей – 50 г

    -соль - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу

    -лісце салаты (для ўпрыгожвання).

     

    У падсоленай вадзе сварым да паўгатовасці грачаныя крупы.

    Рэпчатую цыбулю памыем, пачысцім і нарэжам невялікімі паўколамі.

    Яблыкі памыем, выдалім асяродак і парэжам долькамі.

    Рэпчатую цыбулю абсмажым на разагрэтай з алеем патэльні

    да залацістага колеру.

    Затым на патэльню выкладзем грачаныя крупы

    і смажым яшчэ 3-5 хвілін, увесь час памешваючы.

    Тушку гусака памыем, абсушым і натром соллю і перцам абапал.

    Затым нафаршуем гусака грачанай кашай, змяшанай

    з долькамі яблыкаў, зашыем і выкладзем на змазаную алеем бляху.

    Пасля гэтага паставім у загадзя разагрэтую духоўку да 180 С.

    Смажым 1-1,5 гадзіны, увесь час паліваючы ўтварыўшымся тлушчам.

    Перад падачай на стол гусака выкладзем на талерку,

    засланую лісцем салаты.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (13.12.2014)
    Праглядаў: 344 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar