Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ФАРШАВАНЫ ЯБЛЫКАМІ, ЦЫБУЛЯЙ, РАЗЫНКАМІ І МІНДАЛЕМ

    -гусак - 1 шт.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -яблыкі - 2 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 5 шт.

    -разынкі - 2 ст.л.

    -міндаль (вычышчаны) - 3 ст. л.

    -маяран (лісцікі) - 1 ст.л.

    -морква - 2 шт.

     

    Вымыць і як след абсушыць гусака.

    Адлучыць шыю і кончыкі крылаў і адкласці ў бок.

    Гусака нацерці соллю і перцам усярэдзіне і знадворку.

    Папярэдне нагрэць духоўку да тэмпературы 250 С.

    Яблыкі вымыць, разрэзаць на 4 часці, выдаліць насенне

    і нарэзаць пладовую мякаць долькамі.

    Ачысціць і нарэзаць невялікімі кубікамі 2 цыбуліны.

    Змяшаць з долькамі яблыкаў, разынкамі, міндалем, маяранам, соллю

    і перцам і акуратна пакласці ў гусака.

    Зашыць адтуліну кулінарнай ніткай.

    Пакласці гусака грудкай уніз на бляху з высокімі краямі.

    Смажыць у духоўцы 30 хвілін.

    Перавярнуць гусака і зменшыць тэмпературу ў духоўцы да 190 С.

    Ачысціць пакінутую цыбулю, моркву

    і нарэзаць цыбулю долькамі, а моркву- кавалачкамі.

    Дадаць да гусака цыбулю, моркву, шыю і канцы крылаў.

    Ўліць 250 мл вады і смажыць яшчэ 2 гадзіны.

    Час ад часу паліваць сокам ад смажаніны.

    Працадзіць сок ад смажаніны праз сіта, калі трэба,

    трохі абястлусціць і ўварыць.

    Заправіць і падаваць да гусака.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 305 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar