Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ФАРШАВАНЫ КРУПАМІ ПА-ТАТАРСКУ

    -гусак - 1 шт.

    -рыс ці полба – 700 г

    -топленае масла – 150 г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -морква - 1 шт.

    -смятана – 150 г

    -соль,

    -перац - па густу.

     

    Бяром гусака, яго добра памыць і нацерці соллю, як усярэдзіне,

    так і знадворку. Робім начынне.

    А вы гледзіце, што больш вам падабаецца.

    Варыце да паўгатовасці.

    Затым сюды трэба яшчэ зрабіць і зажарку з цыбулі і морквы.

    Дадайце соль і перац, а таксама сметанкавае масла.

    Фаршуем нашага гусака.

    Калі вы будзеце рыхтаваць у качачніцы, тады можна і не зашываць.

    Але калі напрыклад у рукаве, то лепш гэта зрабіць,

    інакш уся наша каша вылезе вонкі.

    Зверху пашмаруйце смятанай,

    але мне больш падабаецца калі маянэзам.

    Тады скарыначка атрымліваецца хрумсткая. Ну, а зараз у духоўку.

    Але памятайце што гусак павінен там быць доўга,

    інакш будзе цвёрдым.

    Напрыклад нашы бабулі калі рыхтавалі гэту ежу ў вёсках,

    то птушка стаяла цэлую ноч у прапаленай печы.

    Падаваць на стол асобна кашу з кавалачкамі мяса.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar