Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК ФАРШАВАНЫ ПА-ПОЛЬСКУ

    -гусак - 1 шт.

    -пячонка гусіная – 200 г

    -булачка – 100 г

    -малако - 1/2 шклянкі

    -сухары (молатыя) - 2-3 ст.л.

    -сметанкавае масла - 2 ст.л.

    -яйка - 2 шт.

    -тлушч - 2 ст.л.

    -пятрушка (зеляніна) - 1 ст. л.

    -маяран - 1 ст.л.

    -арэх мушкатавы - 1/4 г.л.

    -перац чорны (молаты) - па густу

    -соль - па густу.

     

    Тушку гусака прамыць, абсушыць сурвэткай, знутры

    і знадворку нацерці соллю, здробненым маяранам і пакінуць на гадзіну.

    Булку замачыць у малацэ і адціснуць.

    Пячонку нарэзаць на кавалачкі і абсмажыць у масле,

    змяшаць з булкай і прапусціць праз мясасечку.

    Дадаць мушкатавы арэх, зеляніну, пасаліць і паперчыць.

    Змяшаць з узбітымі бялкамі і сухарамі,

    ўсё старанна перамяшаць і астудзіць.

    Атрыманай масай (яна павінна быць пышнай)

    нафаршаваць гусака, разрэз зашыць.

    Падрыхтаваную тушку змясціць у халоднае месца.

    Непасрэдна перад падрыхтоўкай тушку паліць растопленым шмальцам.

    Запякаць на ражне, перыядычна паліваючы ўтварыўшайся вадкасцю.

    Падаць з брусніцай ці салатай з квашанай капусты.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar