Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ФАРШАВАНЫ САЛАМ

    -гусак - 1 шт.

    -сала - 250 г

    -хлеб белы - 250 г

    -малако - 200 мл

    -цыбуля рэпчатая - 5 шт.

    -яйкі - 3 шт.

    -зеляніна пятрушкі - 0.5 пучка

    -шалвея - па густу

    -базілік- па густу

    -соль- па густу

    -перац - па густу

    Сала здрабняюць, змешваюць з замочаным у малацэ хлебам, дробна

    нарэзанай цыбуляй, шалвеяй, базілікам, пятрушкай і зваранымі ўкрутую

    яйкамі. Усё гэта соляць, перчаць, змешваюць і начыняюць прамытую і

    вытрыбушаную тушку гусака. Тушку зашываюць, ножкі і крыльцы

    злучаюць, насаджваюць на ражон і смажаць да гатовасці.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 323 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar