Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 16
    Гасцей: 16
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ФАРШАВАНЫ ВЭНДЖАНАЙ ГРУДЗІНКАЙ

    -гусак - 1 шт.

    -рэзкія затаўкі - па густу

    -соль - па густу

    для фаршу:

    -вэнджаная грудзінка – 100 г

    -гусіная пячонка - 1 шт.

    -яйка - 2 шт.

    -яйка (жаўток) - 2 шт.

    -сметанкавае масла – 20 г

    -белы хлеб - 1-2 лустачкі

    -малако

    - цыбуля рэпчатая - 3 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -маяран - 1 дробка

    -пятрушка (зеляніна) - па густу

    -перац - па густу

    - соль - па густу.

     

    Падрыхтаваную тушку гусака нацерці сумессю солі з рэзкімі затаўкамі.

    Грудзінку і злёгку адвараную гусіную пячонку

    прапусціць праз мясасечку.

    Белы хлеб замачыць у малацэ ці вадзе і адціснуць.

    Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць у масле,

    часнык растаўчы, зеляніну пятрушкі здрабніць.

    Усё перамяшаць, дадаўшы яйкі і жаўткі і дробку маярану.

    Атрыманым фаршам начыніць тушку гусака, пакласці ў гусятніцу

    з тлушчам і тушыць у разагрэтай духавой шафе,

    перыядычна паліваючы вылучаючымся сокам,

    да гатовасці (прыкладна 2 гадзіны).

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar