Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК НАВАГОДНІ З АНАНАСАМІ

    -гусак - 1 шт.

    -ананасы (кансерваваныя) – 500 г

    -арэхі грэцкія - 200-300 г

    -чарнасліў (без костачак) - 200-300 г

    -спецыі - па густу.

     

    Чарнасліў заліваем кіпячонай халоднай вадой на палову гадзіны.

    Змешваем чарнасліў (яго можна не рэзаць), арэхі, кавалачкі ананасаў.

    Начыняем нашага гусака вельмі шчыльна, зашываем брушка,

    шаруем спецыямі і соллю.

    Ставім у духоўку на бляху папярэдне змазаную алеем

    (можна паліць гусака сокам ад кансерваваных ананасаў).

    У залежнасці ад велічыні гусака: 3-х кілаграмовы

    рыхтуецца прыкладна 3 гадзіны, 4-х кілаграмовы - 4 гадзіны.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (13.12.2014)
    Праглядаў: 250 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar