Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК ПА-ФЛАМАНДСКУ

    -1 тушка маладога гусака,

    -пучок зеляніны,

    -1 лаўровы ліст,

    -8 гарошын чорнага перцу,

    -1 цыбуліна,

    -1-2 гваздзічкі,

    -2 галоўкі часныку,

    -масла,

    -мука,

    -3 яйкі,

    -1 жаўток,

    -2 ст.л. слівак,

    -1/2 цытрыны,

    -1 яйка,

    -соль,

    -перац,

    -паніровачныя сухары,

    -тлушч для смажання.

     

    Падрыхтаванага гусака адварыць у падсоленай вадзе.

    Незадоўга да гатовасці дадаць часнык, зеляніну,

    цыбуліну, лаўровы ліст, спецыі.

    Гатовую тушку добра абсушыць, падзяліць на невялікія кавалкі,

    запаніраваць у яйку і сухарах і абсмажыць

    да атрымання залацістай скарыначкі ў добра разагрэтым фрыцюры.

    Соус падаць у соусніку.

    Для соусу: з масла і мукі прыгатаваць светлую падліўку.

    Развесці нетлустым булёнам.

    Дадаць сліўкі і расцёрты часнык, пасаліць, паперчыць.

    Соус зняць з агню дадаць жаўток і добра размяшаць.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar