Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК ПА-НЯМЕЦКУ

    -гусак 3 кг

    -5 г маярану

    -600 г яблыкаў

    -2 кг чырвонакачаннай капусты

    -1 кг бульбы

    -соль

     

    Тушку гусака трыбушаць, прамываюць, злёгку соляць усярэдзіне,

    шаруюць сухім здробненым маяранам

    і начыняюць неабчышчанымі яблыкамі без асяродку.

    Тушку зашываюць і смажаць з пакінутымі яблыкамі.

    Чырвонакачанную капусту тушаць.

    Гусака раскрыжоўваюць, укладваюць на талерку і гарніруюць яблыкамі

    і адваранымі бульбінамі правільнай круглявай формы.

    Капусту і соус падаюць асобна.

    Соус рыхтуюць так: пакінуты пасля пячэння гусака тлушч разводзяць

    булёнам, кіпяцяць, дадаюць кукурузную муку, змешваюць

    і працэджваюць.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.12.2014)
    Праглядаў: 285 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar