Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК СА СМАЖАНЫМІ ЯБЛЫКАМІ

    -гусак - 1 шт.

    -масла сметанкавае - 2 ст.л.

    -яблыкі - 6 шт.

    -соль - па густу

     

    Падрыхтаванага гусака прамыць, пасаліць усярэдзіне

    і знадворку, паліць маслам і смажыць у духоўцы.

    Калі гусак тоўсты, то падліць паўшклянкі гарачай вады, калі худы -

    паліць яго растопленым маслам і паставіць у духоўку на 1.5-2 гадзіны.

    Падчас пячэння тушку трэба перагортваць,

    каб яна падрумянілася з усіх бакоў, і паліваць ўтварыўшымся сокам.

    Каб засцерагчы скуру тоўстага гусака ад прыгарання,

    перад смажаннем трэба апырскаць яго вадой.

    Калі гусак зарумяніцца, зліць тлушч

    і дасмажваць пры невялікай тэмпературы.

    Вычышчаныя яблыкі нарэзаць лустачкамі, абраць насенне

    і злёгку прасмажыць на гусіным сале, не дапушчаючы перасмажвання,

    каб лустачкі захавалі форму.

    Гатовага гусака рассекчы на порцыі

    і падаць на талерцы, паліць сокам, ўтварыўшымся пры смажанні.

    Гарніраваць смажанымі яблыкамі.

    Асобна падаць квашаную капусту ці агуркі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (13.12.2014)
    Праглядаў: 300 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar