Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, СМАЖАНЫ З ЯДЛОЎЦАМ

    -гусак (каля 1 кг) - 1 шт.

    -яблыка - 2 шт.

    -ягады ядлаўцовыя - 1 ст. лыжка

    -мука - колькі сыдзе

    -перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу

    Тушку вытрыбушыць, вымыць, абсушыць, нацерці знадворку і знутры

    сумессю солі, перцу і ядлоўца. Яблыкі вымыць, абсушыць, выдаліць

    асяродак, пакласці ў тушку, шыйку і гузку, заліць. Падрыхтаваную

    тушку пакласці на бляху, ўліць трохі вады. Рыхтаваць у духоўцы каля

    1,5 гадзіны, часта паліваючы гусака ўтвараемым сокам. Гатовага

    гусака апырскаць халоднай вадой і перакласці на талерку.

    Ўтварыўшыйся пры пячэнні сок загусціць невялікай колькасцю мукі,

    разведзенай вадой, праварыць, а затым працадзіць. Атрыманы соус

    падаць да гусака.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (10.08.2016)
    Праглядаў: 266 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar