Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК ТУШАНЫ

    -гусак - 1 шт.;

    -морква - 1 шт.;

    -корань пятрушкі і салеры - па 1 шт.;

    -цыбуля - 1 шт.;

    -сушоныя грыбы - 3-4 шт.;

    -вада - 2 шклянкі;

    -соль;

    -зеляніна.

     

    Падрыхтаванага гусака заліць вадой, закіпяціць, кіпень зліць,

    ізноў уліць ваду, затым дадаць падрыхтаваныя нарэзаныя карэнні,

    моркву, цыбулю, сушоныя грыбы, соль, давесці вадкасць да кіпення і

    тушыць пад вечкам на слабым агні 2 гадзіны, здымаючы пену і тлушч.

    Гатовага гусака падаваць са смажанай бульбай, паліць грыбным

    соусам, выкарыстоўваючы для яго падрыхтоўкі,

    звараныя з гусаком грыбы, і ўпрыгожыць зелянінай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 345 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar