Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК У ЗБАНКАХ

    -гусак (паляндвіца) – 700 г

    -мясны булён - 1-2 шклянкі

    -бульба - 5 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -лаўровы ліст - 1 шт.

    -чорны перац (молаты) - 1/2 г.л.

    -пятрушка (зеляніна) - па густу

    -кроп (зеляніна) - па густу

    -соль - па густу

    -сметанкавае масла (для смажання).

     

    Гусіную паляндвіцу памыем, абсушым пры дапамозе папяровага ручніка

    і нарэжам парцыённымі кавалачкамі.

    Затым выкладзем на распаленую патэльню

    і абсмажым з даданнем сметанкавага масла з двух бакоў да румянасці.

    Бульбу пачысцім, памыем і нарэжам невялікімі кубікамі.

    Цыбулю пачысцім, дробна нарэжам

    і абсмажым на разагрэтым сметанкавым масле да залацістага колеру.

    Смажаныя кавалачкі гусака раскладзём у парцыённыя збанкі.

    Дадамо ў кожны збанок бульбу, абсмажаную цыбулю,

    лаўровы ліст, чорны молаты перац і соль.

    Увальём мясны булён так, каб вадкасць цалкам пакрывала

    змесціва збанкоў і паставім у нагрэтую да 180 С духоўку.

    Рыхтуем у плыні 1-1,5 гадзін і падамо на стол гарачым у збанках.

    У кожны збанок дадамо здробненую зеляніну кропу і пятрушкі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (13.12.2014)
    Праглядаў: 256 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar