Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК З ЯБЛЫКАМІ

    -гусак - 1 шт.

    -яблыкі - 1 кг

     

    Падрыхтаваную тушку гусака начыніць антонаўскімі (кіслымі) яблыкамі

    (цэлымі ці разрэзанымі на 2-4 часці

    і вычышчанымі ад насенных скрыначак).

    Адтуліну ў брушку зашыць і смажыць у духоўцы 1.5-2 гадзіны.

    Падчас пячэння тушку перагортваць, каб яна зарумянілася,

    і паліваць яе ўтварыўшымся тлушчам.

    Каб засцерагчы скуру тлустага гусака ад прыгарання,

    перад смажаннем трэба апырскаць яе вадой.

    Гатовую птушку выняць з сатэйніка, выцягнуць ніткі,

    выняць з брушка яблыкі, разрэзаць тушку на порцыі,

    пакласці на талерку.

    Гарніраваць яблыкамі, вынятымі з гусака.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.12.2014)
    Праглядаў: 243 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar