Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК З ЯБЛЫКАМІ І АРЭХАМІ

    -гусак - 1 шт.

    -белы хлеб – 200 г

    -малако - 1 шклянка

    -яблыкі - 3 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -грэцкія арэхі – 200 г

    -чабор (сушоны) - 1 г.л.

    -маяран (сушоны) - 1 г.л.

    -яблычны сок - 200 мл

    -мука - 1 ст.л.

    -каньяк - 50 мл

    -соль - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу.

     

    Для падрыхтоўкі гусака з яблыкамі і арэхамі хлеб замачыце ў малацэ.

    Яблыкі пачысціце і парэжце кубікамі.

    Дробна парэжце цыбулю.

    Для начыння 1/3 яблыкаў злучыце з паловай цыбулі, арэхамі, соллю,

    рэзкай травой і адціснутым хлебам.

    Гусака натрыце знадворку і знутры соллю і перцам,

    напоўніце начыннем і сашпіліце разрэз драўлянымі шпажкамі.

    Гусака пакладзіце ў форму для запекання грудкай угару

    і ўліце 0,5 літра гарачай вады.

    Запякайце гусака ў папярэдне нагрэтай да 180 С духоўцы

    на працягу 1 гадзіны, паліваючы вылучыўшымся сокам.

    Дадайце да гусака пакінутыя яблыкі і цыбулю,

    і запякайце яшчэ на працягу 1,5 гадзіны.

    Для падрыхтоўкі соусу ў сок ад пячэння дадайце яблычны сок і муку,

    давядзіце да кіпення, пасаліце, паперчыце і дадайце каньяк.

    Да стала гусака падавайце з тушанымі яблыкамі і цыбуляй.

    Соус для гусака падайце асобна.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2014)
    Праглядаў: 285 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar