Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 13
    Гасцей: 13
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК З ПЕРСІКАМІ І МІНДАЛЕМ

    -гусак (буйны) - 1 шт.

    -персікі (кансерваваныя) - 800-900 г

    -міндаль (здробнены) – 50 г

    -сухафрукты - 250 г

    -белы хлеб – 200 г

    -сухое белае віно - 200 мл

    -малако - 125 мл

    -шмалец - 2 ст.л.

    -мука - 3-4 ст.л.

    -імбір - па густу

    -кайенскі перац - па густу

    -соль - па густу.

     

    Сухафрукты заліць вадой і вытрымаць некалькі гадзін.

    Тушку вымыць, пасаліць і паперчыць.

    Хлеб нарэзаць кубікамі, абсмажыць у шмальцу

    на поўнай магутнасці 3-4 хвіліны.

    Ўліць гарачае малако.

    Дадаць здробненыя сухафрукты, міндаль, імбір, пасаліць

    і паперчыць па густу.

    Сумессю начыніць гусака, разрэз зашыць.

    Рыхтаваць 25 хвілін на поўнай магутнасці, перавярнуць

    і рыхтаваць яшчэ 45-50 хвілін на сярэдняй магутнасці,

    паліваючы вылучаючымся сокам.

    За 3-4 хвіліны да канца падрыхтоўкі абкласці гусака палоўкамі персікаў.

    Сок ад кансерваваных персікаў злучыць з вылучыўшымся пры

    падрыхтоўцы гусака сокам, падагрэць,

    заварыць мукой і яшчэ трохі пракіпеціць.

    Соус падаць асобна.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2014)
    Праглядаў: 315 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar