Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК З ЖУРАВІНАМІ ПА-ВАЛДАЙСКУ

    -гусінай грудкі (паляндвіца) - 2 шт.

    -моцнага булёна (з птушкі) - 400 мл

    -воцат бальзаміко - 4 ст.л.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -замарожаныя журавіны – 170 г

    -імбір – 20 г

    -грушы - 2 шт.

    -сметанкавае масла - 2 ст.л.

    -крухмал - 2 г.л.

    -чырвонае віно - 6 ст.л.

     

    Паляндвіцу нацерці соллю і перцам.

    Пакласці ў патэльню гусіную грудку скуркай уніз і смажыць 3-4 хвіліны.

    Перавярнуць і смажыць 3 хвіліны.

    Пакласці мяса ў форму скуркай угару.

    Ўліць булён і ўварваць 5 хвілін.

    Дадаць воцат, журавіны і закіпяціць.

    Тушыць 30 хвілін пры 200 С.

    Грушы разрэзаць напалову, ачысціць, выняць насенне,

    пакінуць пладаножкі на 2 палоўках.

    Імбір нарэзаць палоскамі і патушыць з грушамі ў масле 5 хвілін.

    Пасыпаць цукрам. Мяса выняць.

    Наліць у рондаль вадкасць ад тушэння.

    Змяшаць крухмал з віном, загусціць яго і заправіць.

    Раскласці па талерках мяса, грушы і соус.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.12.2014)
    Праглядаў: 256 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar