Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ЗАПЕЧАНЫ Ў СОУСЕ І З СЫРАМ

    -гусак – 800 г

    -масла сметанкавае - 1 ст.л.

    - цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна

    -перац салодкі - 1 шт.

    -памідоры свежыя - 4 шт.

    -соль - па густу

    для соусу:

    -мука - 1 ст.л.

    -булён - 1 шклянка

    -яйка - 1 шт.

    для запекання:

    -сыр – 100 г

    -смятана - 2 ст.л.

     

    Нарэзаць цыбулю і перац кольцамі, памідоры -

    долькамі і патушыць у 1 сталовай лыжцы сметанкавага масла.

    Затым перакласці на бляху, зверху пакрыць кавалкамі гусяціны

    і смажыць у духоўцы каля 10-15 хвілін.

    Для соусу:

    нагрэць муку ў 1 ст. л. сметанкавага масла,

    затым праварыць з булёнам ці малаком да загусцення.

    Калі соус злёгку астыне, да яго можна дадаць яйка.

    Сыр нацерці і змяшаць са смятанай ці яечным жаўтком.

    Кавалачкі гусяціны паліць соусам ці сырам.

    Запякаць у духоўцы пры тэмпературы 220 С

    да утварэння румянай скарыначкі.

    На гарнір падаць адвараны рыс, бульбяное пюрэ і гароднінную салату.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.12.2014)
    Праглядаў: 297 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar