Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ЗАПЕЧАНЫ З ЯБЛЫКАМІ І БУЛЬБАЙ

    -гусак - 1 шт.

    -яблыкі - 7-9 шт.

    -бульба - 1 кг,

    -часнык - па густу

    -соль - па густу

     

    Гусака вытрыбушыць, вымыць і пасаліць.

    Вычышчаныя яблыкі разрэзаць на 4 часці і начыніць імі тушку.

    Зашыць гусака, пакласці на бляху, ўліць паўшклянкі вады

    і змясціць у добра нагрэтую духоўку.

    Па меры выкіпання соусу здымаць тлушч і падліваць ваду.

    Калі гусак будзе амаль гатовы, нацерці яго часныком,

    насекшы дольку часныку на відэлец.

    Затым абкласці птушку бульбай, нарэзанай долькамі, пасаліць

    і запякаць да гатовасці.

    Разрэзаць гусака на порцыі, выкласці на талерку,

    вакол змесцаваць печаныя бульбу і яблыкі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (10.12.2014)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar