Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСАК, ЗАПЕЧАНЫ З ШАМПІНЬЁНАМІ

    -гусак - 1 шт.

    -шампіньёны (ці іншыя грыбы) – 500 г

    -смятана - 1 шклянка

    -масла сметанкавае - 2-3 ст.л.

    -воцат вінны - 3/4 шклянкі

    -яблыкі - 1 кг

    -часнык - па густу

    -мука - 1 г. л.

    -соль - па густу

     

    Апрацаваную тушку гусака нарэзаць порцыямі,

    выдаліўшы вялікія косткі.

    Мяса нацерці соллю, змяшанай з тоўчаным часныком,

    і пакінуць на 2 гадзіны.

    Грыбы пачысціць, вымыць, нарэзаць саломкай,

    патушыць у тлушчу і скласці ў гусятніцу.

    Порцыі гусака абсмажыць у вялікай колькасці тлушчу

    да утварэння румянай скарыначкі, паскладаць на грыбы ў гусятніцу,

    ўліць воцат, накрыць і тушыць да гатовасці.

    Затым уліць смятану, змяшаную з 1 г. л. мукі, даць закіпець,

    пакласці на талерку і абкласці смажанымі яблыкамі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.12.2014)
    Праглядаў: 311 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar