Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСІНАЯ ГРУДКА З САЧАВІЦАЙ

    -зеляніна (супавая) - 1 пучок

    -алей - 2 cт.л.

    -сачавіца (зялёная) – 400 г

    -таматавы сок - 2 шклянкі

    -гароднінны адвар - 500 мл

    -чабор (сушоны) - 1/2 г. л.

    -гусак (грудка) – 400 г

    -чырвоны перац (молаты),

    -соль- па густу

    -белы перац - па густу

    -апельсінавы лікёр - 2 cт.л.

    -базілік - 1 пучок

    -воцат - 1 ст.л.

     

    Супавую зеляніну трохі падсмажыць на алеі (1 ст. л.).

    Затым дадаць сачавіцу, паліць яе таматавым сокам і булёнам,

    заправіць чырвоным молатым перцам і чаборам, тушыць 50 хвілін.

    Паперчыць гусіную грудку. Разагрэць духоўку да 180 С.

    Грудку абсмажыць на моцным агні з двух бакоў.

    Апырскаць апельсінавым лікёрам і паставіць у духоўку на 25 хвілін.

    Здрабніць базілік, дадаць яго разам з воцатам у сачавіцу, пасаліць.

    Грудку дастаць з духоўкі, даць ёй пастаяць 10 хвілін,

    нарэзаць буйнымі кавалкамі і падаваць з сачавіцай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 307 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar