Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСІНАЯ ПЯЧОНКА, ТУШАНАЯ З РЫСАМ

    - пячонка гусіная - 200 г

    -тлушч гусіны - 40 г

    - цыбуля рэпчатая - 40 г

    -грыбы свежыя - 80 г

    -рыс - 160 г

    -масла сметанкавае - 40 г

    -сыр цвёрды - 20 г

    -соль - па густу

     

    Пячонку нарэзаць кубікамі, паскладаць у змазаныя маслам збанкі і

    тушыць некалькі хвілін з цыбуляй, тлушчам і свежымі грыбамі.

    Асобна тушыць прамыты рыс са шмальцам, затым злучыць яго

    з пячонкай і тушыць да поўнай гатовасці.

    Пры падачы рыс пасыпаць цёртым сырам.

    Можна таксама пакласці ў рыс вараную, разабраную на качанчыкі

    кветкавую капусту ці тушаны зялёны гарошак і тушаную моркву.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 303 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar