- пячонка гусіная - 350-400 г
-масла сметанкавае – 50 г
-соус таматавы - 1.5 шклянкі
-каша рысавая рассыпістая - 4 шклянкі
-сыр жоўты здробнены - 1/2 шклянкі
-соль - па густу
-перац - па густу
-зеляніна пятрушкі.
Пячонку апарыць, пасаліць, паперчыць
і абсмажыць з маслам на патэльні.
Ўліць таматавы соус і пракіпяціць 1-2 хвіліны.
Рассыпістую гарачую рысавую кашу змяшаць з цёртым сырам,
пакласці горкай на талерку,
зрабіць у цэнтры вялікую варонку
і запоўніць яе печывам з соусам.
Зверху пасыпаць страву дробнарубленай зелянінай.
|