Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСІНАЯ ШЫЯ ФАРШАВАНАЯ

    -шыя гусіная - 1 шт.

    -крупы ячныя - 0.75-1 шклянка

    -пячонка гусіная - 1 шт.

    -цыбуля - 0.5 шт.

    -тлушч - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу

    -булён - па густу

    Злупіць скуру з гусінай шыі, начыніць яе ячнымі крупамі, зашыць

    абодва канцы і тушыць ці засмажыць у духоўцы. Не адрэзаную гусіную

    шыю таксама можна начыніць. У гэтым выпадку праз прарэз на валлі

    адсекчы шыйную костку і выняць яе. Скуру шыі і валлё начыніць

    прыгатаванай масай, зашыць, смажыць разам з гусаком. Пры падачы

    на стол гусіную шыю нарэзаць лустачкамі і заліць сокам ад смажаніны.

    Ячныя крупы, прызначаныя для начыння, заліць тлустым булёнам ці

    гарачай вадой, каб набрынялі. Затым дадаць дробна нарэзаныя

    падсмажаныя пячонку, страўнік, цыбулю, шмалец і, калі маецца,

    працёртую гусіную кроў, перац, соль. Ўсё перамяшаць, развесці

    булёнам, каб маса не была цвёрдай, і нафаршаваць гусіную шыю.

    Замест ячных круп у якасці начыння можна ўзяць нацёртую на тарцы

    бульбу ці фарш з булкі. Для начыння нацерці 3-4 вычышчаных сырых

    бульбін, дадаць падсмажаны шмалец, соль і перамяшаць.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 118 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar