Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСІНАЯ ШЫЯ ФАРШАВАНАЯ

    -гусак - 1 шт.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -рыс - колькі сыдзе

    -цыбуля рэпчатая - па густу

    -масла сметанкавае - колькі сыдзе

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -булён (трохі) - колькі сыдзе

    -фарш - колькі сыдзе

    Апрацаваць тушку гусака. Адсекчы як мага даўжэй шыю, зняць з яе

    скуру і прамыць халоднай вадой. Затым абсушыць яе, пасаліць,

    паперчыць і паставіць на холад на 10-15 хвілін. Адварыць да

    паўгатовасці перабраны, прамыты гарачай вадой рыс, адкінуць на сіта,

    дадаць пасераваную рэпчатую цыбулю; сметанкавае масла, соль,

    перац, трохі булёна, каб фарш быў вадкаватым. Завязаную з аднаго

    канца скуру запоўніць фаршам, не даклаўшы на два пальца, і завязаць

    з другога канца. Атрыманую "каўбаску" пакласці ў рондаль, заліць

    невялікай колькасцю булёна ці вады і варыць да гатовасці. Затым

    пакласці на алейную патэльню і запекчы ў духоўцы.

    На стол падаецца ў гарачым выглядзе.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar