Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСІНАЯ ШЫЙКА ФАРШАВАНАЯ

    - 1 шыйка

    -100 г мякаці цяляціны,

    -1 гусіная пячонка,

    -50 г белага хлеба,

    -1 шклянка малака,

    -2 яйкі,

    -соль,

    -перац.

    З падрыхтаванай, апаленай і добра прамытай гусінай шыйкі асцярожна

    зняць скуру "панчохай". Мякаць цяляціны, гусіную пячонку і тлушч,

    зняты з шыйкі, разам з размочаным у малацэ чэрствым белым хлебам

    прапусціць праз мясасечку, пасаліць, паперчыць па густу і дбайна

    расцерці драўлянай лыжкай, дадаючы сырыя жаўткі. Уліць узбітыя ў

    пену сырыя бялкі, асцярожна перамяшаць і начыніць гэтай сумессю

    шыйку (не занадта туга), пасля чаго зашыць яе з абодвух канцоў.

    Закіпяціць падсоленую ваду. Пракалоць шыйку ў некалькіх месцах

    і варыць 60 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 309 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar