Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСІНАЯ ШЫЙКА, ФАРШАВАНАЯ КАШАЙ

    -гусак шыйка - 4 шт.

    -крупы пшанічныя - 1 шклянка

    -ці пярлоўка - 1 шклянка

    -пячонка гусіная - 150 г

    -тлушч - 3 ст. лыжкі

    -цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -корань пятрушкі - 2-3 шт.

    -лаўровы ліст - па густу

    -перац- па густу

    -соль - па густу

    Шыйку гусака абпаліць, ачысціць, прамыць і нацерці молатым перцам

    з соллю. Рыхтаваць рассыпістую пярловую ці пшанічную кашу,

    перамяшаць з дробна нарэзанымі і абсмажанымі на сале рэпчатай

    цыбуляй і кавалачкамі гусінай пячонкі. Зафаршаваць шыйкі і зашыць

    з абодвух канцоў, пакласці ў чыгун, змазаны тлушчам, дадаць трохі

    вады, дробна нарэзаны корань пятрушкі, рэпчатую цыбулю,

    лаўровы ліст, зачыніць вечкам і паставіць у духоўку.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 104 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar