Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСІНАЯ ШЫЙКА, ФАРШАВАНАЯ КРУПАМІ

    -шыя гусіная - 1 шт.

    -трыбухі гусака - 1 шт.

    -грэчка - 3 ст. лыжкі

    -ці пярлоўка - 3 ст. лыжкі

    -цыбуля- 1 шт.

    -шмалец - 2 ст. лыжкі

    -ці тлушч гусіны - 2 ст. лыжкі

    -перац чорны молаты - колькі сыдзе

    -соль - па густу

    Крупу прамыць, некалькі разоў змяняючы ваду, затым усыпаць у

    кіпячую падсоленую ваду і сварыць рассыпістую грачаную ці пярловую

    кашу. Цыбулю пачысціць, спаласнуць, здрабніць, выкласці ў патэльню

    з растопленым тлушчам і абсмажыць, памешваючы, да светла-

    залацістага адцення. Гусіны страўнічак старанна вычысціць і вымыць,

    разам з астатнімі трыбухамі вельмі дробна нарэзаць, змяшаць з

    абсмажанай цыбуляй і працягваць смажыць яшчэ 10-15 хвілін.

    Апаленую шыйку гусака прамыць, асцярожна зняць з яе панчохай

    скуру, выдаліць лішні тлушч, нацерці молатым перцам і соллю,

    начыніць сумессю цыбулі, гусіных трыбухоў і грэчкі і зашыць абапал.

    У керамічны збанок наліць трохі вады, каб страва не падгарэла,

    пакласці фаршаваную шыйку, пасаліць, паставіць у духоўку

    і тушыць 25-40 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 280 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar