Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ГУСІНЫЯ ШЫЙКІ ФАРШАВАНЫЯ

    -шыя гусіная - 5 шт.

    -мяса (гусінае) - 700 г

    -свініна (мякаць) - 300 г

    -яйкі - 4 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -перац чырвоны молаты - 0.5 г. лыжкі

    -булён мясны - 700 мл

    -бульба - 750 г

    -малако - 150 мл

    -масла сметанкавае - 50 г

    -алей - 100 мл

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    Гусіныя шыйкі абпаліць, аскубаць, вымыць, выдаліць храсток і

    стрававод, пакінуўшы скуру з унутраным тлушчам. Гусіную мякаць і

    свініну прапусціць праз мясасечку, дадаць дробна нарэзаную і

    спасераваную цыбулю, 2 дробна нарэзаных яйкі, зеляніну пятрушкі,

    2 сырых яйкі, чырвоны молаты перац і соль, старанна перамяшаць і

    начыніць прыгатаваным фаршам шыйкі. Зашыць шыйкі з абодвух

    канцоў, паскладаць на змазаную свіным тлушчам бляху і паставіць

    ва ўмерана нагрэтую духоўку прыблізна на 1 гадзіну. Падчас смажання

    перыядычна паліваць шыйкі невялікай колькасцю вады і ўтварыўшымся

    сокам. Вычышчаную бульбу адварыць у салёнай вадзе і прыгатаваць

    пюрэ з малаком і сметанкавым маслам. Гатовыя шыйкі нарэзаць,

    выдаліўшы ніткі, тоўстымі лустачкамі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (12.08.2016)
    Праглядаў: 102 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar