-курыная паляндвіца – 300 г
-кабачок (цукіні) – 300 г
-яйка - 1 шт.
-мука - 2 ст.л. (без горкі)
-соль,
-перац
-алей для смажання
Курыную паляндвіцу парэзаць дробнымі кубікамі з бокам прыкладна 0,5 см. Кабачок ачысціць ад скуркі, нацерці на сярэдняй тарцы, адціснуць. Яйка злёгку ўзбіць відэльцам. Злучыць курыцу, кабачок, яйка перамяшаць, дадаць муку (замест мукі можна выкарыстоўваць паніровачныя сухары), пасаліць, паперчыць па густу. На разагрэтую з алеем патэльню выкласці сфармаваныя з фаршу катлеткі. Абсмажваць на моцным агні з 2 бакоў да гатовасці (хвілін па 5).Агонь зменшыць і патрымаць катлеты пад вечкам 3-4 хвіліны.
|