Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАБАЧКОВА КУРЫНЫЯ КАТЛЕТКІ

    -курыная паляндвіца – 300 г

    -кабачок (цукіні) – 300 г

    -яйка - 1 шт.

    -мука - 2 ст.л. (без горкі)

    -соль,

    -перац

    -алей для смажання

     

    Курыную паляндвіцу парэзаць дробнымі кубікамі з бокам прыкладна 0,5 см. Кабачок ачысціць ад скуркі, нацерці на сярэдняй тарцы, адціснуць. Яйка злёгку ўзбіць відэльцам. Злучыць курыцу, кабачок, яйка перамяшаць, дадаць муку (замест мукі можна выкарыстоўваць паніровачныя сухары), пасаліць, паперчыць па густу. На разагрэтую з алеем патэльню выкласці сфармаваныя з фаршу катлеткі. Абсмажваць на моцным агні з 2 бакоў да гатовасці (хвілін па 5).Агонь зменшыць і патрымаць катлеты пад вечкам 3-4 хвіліны.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 289 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar