Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 9
    Гасцей: 9
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАЛЯДНЫ ГУСАК

    -гусак,

    -0,5 кг свініны,

    -1/2 кубка сметанкавага масла,

    -цыбуліна,

    -салера,

    -1/2 кубка сухога віна,

    -1 г.л. размарына ці чабора,

    - шклянка журавін,

    -кубак цытрынавай цэдры,

    -1/2 кубка фісташак,

    -1/4 кубка каньяку,

    -2 узбітых яйкі,

    -цытрына,

    -1 г.л. нарэзанай вяндліны,

    -1/2 кубка цукровага сіропу,

    - соль,

    -перац.

     

    Абсмажыць кавалачкі свініны. У сметанкавым масле абсмажыць

    цыбулю і салеру, дадаць віно, кіпяціць адну хвіліну. Змяшаць свініну з

    гароднінай і зелянінай, дадаць журавіны, вяндліну, фісташкі, соль,

    перац, выліць туды яйкі і каньяк. Гусака начыніце масай са свінінай,

    знадворку натрыце соллю, перцам, цытрынавай цэдрай, пакладзіце ў

    гусятніцу, заліце двума кубкамі вады. Пастаўце ў разагрэтую да 200

    градусаў духоўку на 20 хвілін. Перыядычна палівайце гусака сіропам.

    Да стала гусака падаюць ледзь астуджаным.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 357 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar