Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАЛЯДНЫ ГУСАК З ГРЭЙПФРУТАМ

    -1 кг парцыённага мяса гусака

    -2 ружовых грэйпфрута

    -1-2 кіслых яблыка

    -чорны молаты перац

    -кары

    -размарын

    -100 г шмальца, парэзанага на дробныя кавалачкі

    -50 г апельсінавага соку

     

    Мяса гусака пасаліць, паперчыць, пасыпаць кары, паскладаць у

    шкляную форму ці гусятніцу, пераклаўшы грэйпфрутам, яблыкамі,

    шмальцам і размарынам, паліць сокам і паставіць без вечка ў духоўку

    пры тэмпературы 200 градусаў па Цэльсіі. Калі мяса падрумяніцца

    (дзесьці хвілін праз 15) і тлушч расплавіцца, гусака паліць тлушчам,

    накрыць вечкам, тэмпературу паменшыць да 175 градусаў, паставіць у

    духоўку і тушыць дзесьці каля дзвюх гадзін, час ад часу паліваючы

    ўтварыўшымся тлушчам. Гатовае мяса будзе літаральна

    распластоўвацца на нітачкі. Нажаль, ўтварыўшыйся соус нельга

    выкарыстоўваць, ён вельмі горкі, але мяса бездакорна смачнае.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 273 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar