Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    "КАЛЯДНЫ ГУСАК З КРУТОНАМІ"

    Гусака размарожваем і мыем. Шаруем соллю знутры і знадворку.

    Паралельна рэжам кубікамі па 1 см чэрствы белы хлеб. Падсмажваем

    яго на сметанкавым масле да залацістага колеру. Дадаем трыбухі

    гусака (ці курыцы), сэрца, печань і г.д., сушоную пятрушку. Усё гэта

    злёгку падсмажваем. Затым начыняем крутонамі гусака. Зашываем

    ніткамі, робім праколы пад крыльцамі, каб выцякаў тлушч. Ставім у

    духоўку. Рыхтуем 45 хвілін пры 220 град, затым 1,45-2 гадзіны пры 170

    град. (калі гусак ад 3,5-4,5 кг.) і 2-2,5 гадзіны пры 170 град. (калі гусак

    4,5-5,5 кг), за 40-50 хвілін да гатовасці зліваем тлушч з бляхі і дадаем

    нарэзаную кружочкамі бульбачку, перыядычна паліваем гусака

    вытапленым тлушчам. Рэкамендуецца ўжываць з белым віном.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 287 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar