-курыная грудка - 1 шт.
-перац салодкі - 4 ст. лыжкі
-масла топленае - 3 ст. лыжкі
-гарошак зялёны кансерваваны - 1 шклянка
-кукуруза кансерваваная - 1 шклянка
-перац чорны молаты па густу
-соль па густу
З курынай грудкі зняць дзве паляндвіцы, адбіць іх, пасаліць і паперчыць. Вычышчаны перац разрэзаць на чатыры долькі. Перац загарнуць у паляндвіцу, надаючы вырабу авальную форму, запаніраваць у сухарах. Абсмажыць на масле да утварэння румянай скарыначкі. Гарошак і кукурузу прагрэць у заліванні. Перад падачай катлеты, гарошак і кукурузу выкласці на талерку, упрыгожыць галінкай зеляніны.
|