Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАТЛЕТА З КУРЫЦЫ ФАРШАВАНАЯ

    -курыная грудка - 1 шт.

    -перац салодкі - 4 ст. лыжкі

    -масла топленае - 3 ст. лыжкі

    -гарошак зялёны кансерваваны - 1 шклянка

    -кукуруза кансерваваная - 1 шклянка

    -перац чорны молаты па густу

    -соль па густу

     

    З курынай грудкі зняць дзве паляндвіцы, адбіць іх, пасаліць і паперчыць. Вычышчаны перац разрэзаць на чатыры долькі. Перац загарнуць у паляндвіцу, надаючы вырабу авальную форму, запаніраваць у сухарах. Абсмажыць на масле да утварэння румянай скарыначкі. Гарошак і кукурузу прагрэць у заліванні. Перад падачай катлеты, гарошак і кукурузу выкласці на талерку, упрыгожыць галінкай зеляніны.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 210 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar