Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАТЛЕТА З ПАЛЯНДВІЦЫ КУРЫЦЫ ФАРШАВАНАЯ МАЛОЧНЫМ СОУСАМ

    -80 г паляндвіцы курынай,

    -30 г соуса малочнага,

    -10 г шампіньёнаў,

    -10 г яйка,

    -20 г хлеба пшанічнага,

    -15 г масла топленага ці сала расліннага,

    -7 г масла сметанкавага,

    -100 г гарніру,

    -75 г соусу з мадэрай,

    -перац

     

    Курыную паляндвіцу без костачкі падрыхтаваць для фаршавання. У малочны густы соус дадаць дробна насечаныя свежыя баравікі, шампіньёны ці труфелі, пасыпаць соллю і перцам, добра перамяшаць. Астуджаны фарш сфармаваць у выглядзе груш вагай па 40 г. На востры канец вялікай тонка адбітай паляндвіцы курыцы пакласці костачку і разроблены фарш, зачыніць адбітай маленькай паляндвіцай і ўсё разам загарнуць у вялікую паляндвіцу. Катлеты двойчы запаніраваць, смажыць у фрыцюры і падаваць гэтак жа, як катлеты па-кіеўску. Асобна ў соусніку падаць соус з мадэрай. Гэтак жа можна прыгатаваць катлеты з іншай дамашняй птушкі, а таксама з дзічыны.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar