Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАТЛЕТА З ПАЛЯНДВІЦЫ КУРЫЦЫ ФАРШАВАНАЯ ПЯЧОНКАЙ

    -80 г паляндвіцы курынай,

    -20 г масла сметанкавага,

    -20 г яйка,

    -15 г соуса малочнага,

    -15 г фаршу з пячонкі,

    -10 г шампіньёнаў,

    -20 г хлеба пшанічнага,

    -75 г соуса з мадэрай,

    -100 г гарніру,

    -перац

     

    Гэтыя катлеты падрыхтаваць гэтак жа, як апісана, у "Катлеце з паляндвіцы курыцы , фаршаванай малочным соусам" . Фарш прыгатаваць з сумесі густога малочнага соусу напалову з пячонкай, прыгатаванай, як для "Паштэт з пячонкі". У фарш дадаць сыры яечны жаўток (1/5 шт.), адвараныя сечаныя шампіньёны, соль і перац. Разрабіць фарш на кавалкі вагай па 40 г, надаўшы ім сплясканую грушападобную форму. Сфармаваныя катлеты пасаліць, намачыць у яйку і запаніраваць у дробках белага хлеба, надаючы катлеце авальную форму. Смажыць катлеты ў дробным сатэйніку ці на чыгуннай патэльні з маслам і дасмажыць у смажыльнай шафе. Пры падачы катлету пакласці на талерку, паліць маслам і гарніраваць бульбай (саломкай) і кошыкамі з прэснага ці пластавага цеста, напоўненымі гарошкам з морквай. Асобна падаць соус з мадэрай. Гэтак жа можна прыгатаваць катлеты з іншай дамашняй птушкі, а таксама з дзічыны.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 244 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar