-85 г паляндвіцы курынай,
-30 г хлеба пшанічнага,
-20 г масла сметанкавага,
-150 г гарніру
Падрыхтаваную курыную паляндвіцу з костачкай смажыць на масле так, каб яна толькі злёгку зарумянілася. Пры падачы катлету пакласці на талерку на грэнку з белага хлеба, падсмажаную на масле. Гарніраваць катлеты складаным гарнірам, які складаецца з трох - чатырох відаў гародніны (морква, зялёны гарошак, струкі фасолі, спаржа, бульба ў малацэ, бульба ў форме арэшкаў ці саломкай смажаная). Гарнір можна размясціць букетамі ці змясціць у кошычкі з цеста. Паліць катлету маслам. Асобна можна падаць салату зялёную. Гэтак жа можна прыгатаваць катлеты з іншай дамашняй птушкі, а таксама з дзічыны.
|