Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАТЛЕТА З ПАЛЯНДВІЦЫ КУРЫЦЫ Ў МАЛОЧНЫМ СОУСЕ

    -80 г паляндвіцы курынай,

    -80 г соуса малочнага,

    -10 г яйка,

    -10 г сухароў молатых,

    -20 г хлеба пшанічнага,

    -15 г масла топленага ці сала расліннага,

    -10 г масла сметанкавага,

    -100 г гарніру,

    -50 г соуса з мадэрай

     

    Катлету падрыхтаваць і смажыць з маслам гэтак жа, як "Катлету з паляндвіцы курыцы натуральную". Калі катлета трохі астыне, акунуць яе ў гарачы малочны соус сярэдняй гушчыні, пакласці на бляху і даць некалькі адужэць соусу. Затым катлету намачыць у яйку, запаніраваць у сухарах, ізноў намачыць у яйку і запаніраваць у дробках белага хлеба. Смажыць за некалькі хвілін перад падачай, гэтак жа, як "Катлету па-кіеўску". Гатовую катлету пакласці на талерку і гарніраваць смажанай бульбай, нарэзанай саломкай, і струкамі фасолі ці зялёным гарошкам. Асобна падаць соус з мадэрай. Гэтак жа можна прыгатаваць і падаць катлеты з паляндвіцы іншай дамашняй птушкі ці дзічыны.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 285 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar