Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАТЛЕТКІ "ЛЕТА"

    -курыная паляндвіца - 300 г

    -кабачок ці цукіні - 100-200 г

    -морква - 100-200 г

    -памідор - 1-2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 2 галоўкі

    -часнык - 2 зубчыка

    -таматавая паста - 2-3 ст. лыжкі

    -мука - 1 ст. лыжка

    -спецыі

     

    Курыную паляндвіцу прапусціць праз мясасечку. У фарш дадаць раздушаны часнык, соль, нашаткаваную цыбулю, чорны і чырвоны молаты перац. Усё добра перамяшаць. Цукіні ачысціць ад скуры і семечак. Нарэзаць маленькімі кубікамі. Моркву нацерці на тарцы. Памідор нарэзаць кубікамі. На патэльню наліць трохі алею і выкласці моркву. Ледзь абсмажыць, да яе дадаць цукіні, памідор і выдушаны часнык. Дадаць соль і спецыі па густу. Усё патушыць на павольным агні хвілін 10 пад вечкам. На далоньку выкладваеце фарш. Робіце плоскі блінец. Зверху выкладваеце гародніну. І накрываеце зверху фаршам. Зашчыпваеце краі і фармуеце катлетку. Гатовыя катлеткі абкачайце ў муце і абсмажце на алеі. Складзіце падсмажаныя катлеткі у сатэйнік ці іншы посуд. Заліце іх соусам: паўшклянкі вады (ці больш, па жаданні), 2 сталовыя лыжкі таматавай пасты, соль, спецыі. Усё добра размяшаць. Зверху можна выкласці гародніну, якая засталася. Усё патушыць каля 15 хвілін, паліваючы соусам падчас тушэння.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 230 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar