Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАТЛЕТЫ КУРЫНЫЯ З АРЭХАМІ

    -курыная грудка - 4 шт.

    -арэхі грэцкія - 3 ст. лыжкі

    -масла сметанкавае - 3 ст. лыжкі

    -яйка - 1 шт.

    -сухары - 2 ст. лыжкі

    -топленае масла - 1 ст. лыжка

    -часнык - 2 зубчыка

    -зеляніна кінзы сечаная - 40 г.

    -соль - па густу

     

    Курыную грудку злёгку адбіваюць да таўшчыні 0.5 см. Рыхтуюць фарш: грэцкія арэхі прапускаюць праз мясасечку, дадаюць тоўчаныя з соллю зеляніну кінзы і часнык. Уводзяць яйка і ўсё старанна змешваюць. Фарш кладуць на курыную паляндвіцу, краі загортваюць, надаючы форму катлеты. Паніруюць у сухарах і смажаць са сметанкавым маслам да утварэння падрумяненай скарыначкі. Даводзяць да гатовасці ў духоўцы.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 229 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar