-мякаць курыцы - 350 г
-батон чэрствы - 2 лустачкі
-малако - 100 г
-масла сметанкавае - 1 ст. лыжка
-дробкі чэрствага батона - 1 шклянка
-масла топленае - 2 ст. лыжкі
-соль - па густу
Лустачкі батона замачыць у малацэ, затым адціснуць. Мякаць курыцы разам з хлебам прапусціць праз мясасечку два разы, дадаць малако, пакінутае ад замочвання хлеба, сметанкавае масла і соль, добра перамяшаць. З прыгатаванай масы сфармаваць катлеты, запаніраваць у дробках батона і смажыць на топленым масле да гатовасці. Пры падачы выкласці катлеты на талеркі, гарніраваць бульбяным пюрэ, адваранай капустай браколі і кружочкамі варанай морквы.
|