Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    КАТЛЕТЫ "ЛЮБІМЫЯ"

    -мякаць курыцы - 350 г

    -батон чэрствы - 2 лустачкі

    -малако - 100 г

    -масла сметанкавае - 1 ст. лыжка

    -дробкі чэрствага батона - 1 шклянка

    -масла топленае - 2 ст. лыжкі

    -соль - па густу

     

    Лустачкі батона замачыць у малацэ, затым адціснуць. Мякаць курыцы разам з хлебам прапусціць праз мясасечку два разы, дадаць малако, пакінутае ад замочвання хлеба, сметанкавае масла і соль, добра перамяшаць. З прыгатаванай масы сфармаваць катлеты, запаніраваць у дробках батона і смажыць на топленым масле да гатовасці. Пры падачы выкласці катлеты на талеркі, гарніраваць бульбяным пюрэ, адваранай капустай браколі і кружочкамі варанай морквы.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 261 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar